fbpx

Fångar minnen från er stora dag

Bröllopsfotograf i Österbotten

bröllopsfotograf, studio Grafen

Bröllopsfotograf

Er stora dag förtjänar vackra bilder och är en ovärderlig investering i fina minnen. Behöver ni en fotograf i Österbotten till ert bröllop? Jag utför allt från porträtt till heldagsfotograferingar. Jag följer med
under er dag och dokumenterar alla viktiga stunder, från förberedelser, porträtt, vigsel och inte att förglömma alla känslor och sist den fina festen. I samtliga av mina bröllopspaket ingår alltid ett planeringsmöte. Vi kan då tillsammans lära känna varandra och planera er fotografering och gå igenom era önskemål för dagen.

LITE TIPS PÅ VÄGEN!

Passa på att ta era porträttbilder när bruden gör sin provkamning. Då har vi möjlighet att t.ex. fotografera porträttbilderna i härligt kvällsljus och ni slipper känna någon stress som det annars kan vara på själva bröllopsdagen.

Beställ bröllopsblommorna via florist MOOKIS SHOP och vi syr ihop ett passande paket åt er med både blommor och fotografering.

bröllopspaket

Välj ert personliga fotopaket enligt egna önskemål på innehåll och omfattning. Ta kontakt för närmare innehåll i paketen och priser.

porträtt

Bröllopsporträtt fotograferas i studio eller i valbar miljö.
Fotografering kan ske före bröllopet eller samma dag som bröllopsceremonin.

porträtt & vigsel

Detta populära paket börjar vi med porträttfoto och sedan följer jag med under vigseln och dokumenterar gästerna, känslorna och vigselakten.

Heldagspaket

Satsa på att få en heltäckande bildberättelse från er stora dag. Allt från förberedelse, porträtt, vigsel och fest.