fbpx

Har ditt varumärke ett tydligt bildspråk?

Ett professionellt företag behöver professionella bilder. Det stärker ert brand och skapar förtroende och igenkänning hos era kunder. Bra affärer kräver bra bilder!

företagsfotografering

Produktfoto, tomater

Produktfoto & reklamfoto

Med egna produkt- och reklambilder kan ert företag på ett professionellt sätt presentera företaget och stärka ert brand. En bra investering som framhäver produktens kvalité och dess egenskaper och ger kunden en första  känsla och uppfattning om just ert unika företag och produkter.

Hos mig sker oftast produktfotograferingen i studio mot t.ex. enfärgad bakgrund. Produkten kan också friläggas för mer flexibel användning. Alternativt gör jag en stylad fotografering där produkten placeras i ett sammanhang, en miljö, som skapar en story, för att lyfta och stärka produktens användning & ert brand. Reklamfotografering eller brandingfotografering sker i studio eller i valbar miljö. Tillsammans planerar vi det upplägg som passar era produkter och tjänster bäst och anpassar det till er övriga visuella kommunikation.

 

Personalfoto

Lyft fram er duktiga personal på er hemsida, i sociala medier och i övriga kanaler. Personalbilder skapar en trygghet bland era kunder att veta vem de kontaktar och det är ett bra sätt att visa stolthet och uppskattning av era medarbetare. Employer branding har på sistone blivit en viktig del av företags marknadsföring så varför inte visa företagets ägare & anställda för en transparent och ärlig känsla hos ert företag.

Fotografering kan ordnas i fotostudion i Närpes eller ute hos er antingen med riggad studio eller ute i arbetsmiljö. Begär offert, priset varierar beroende på antalet personer som skall fotograferas.

Känner ni att ni vill ge er personal det lilla extra inför fotograferingen?  STYLIST kan ordnas via min samarbetspartner.

Porträttfoto, Triinu varblane

Webb- & sociala medier foto

SOCIALA MEDIER
Saknas egna, professionella bilder till företagets inlägg på sociala medier? Lugn! Jag fixar dem genom den nya SOME-tjänsten. Enkelt kan ert företag prenumerera på mina fototjänster och jag besöker ert företag med jämna mellanrum och ni får en uppdaterad bildbank att använda i företagets digitala marknadsföring.

HEMSIDA
Professionella bilder till er hemsida. Visar er verksamhet från den bästa vinkeln. På ett kreativt och enkelt sätt kan vi berätta företagets story genom bilder,  visa verksamheten, arbetsprocesser, anställda, produktionen och miljön. Företagets hemsida är ofta kundens första intryck av ert företag. Att satsa på egna unika bilder till företagets hemsida är en bra investering. Beroende på omfattning på hemsidan tar vi tillsammans fram en plan hur vi bildsätter ert företags story och brand. Det kan vara allt från enkla verksamhetsbilder, personalbilder till mera avancerade branding bilder.

drönar foto

Tar era bilder till en helt ny nivå. Annorlunda perspektiv och ett mycket användbart sätt att kombinera med vanliga foton. Visar er verksamhet från en ny spännande vinkel!

Med drönare kan både foton och filmer skapas att använda i er marknadsföring.

närpes stad, grafen fotograf Jessica Lindgren

pressfoto

Saknar ni bilder till ert reportage? Bilder till olika typer av tidskrifter, artiklar, kundtidningar, reportage eller personporträtt kan ordnas. Jag är verksam i Syd-Österbotten men gör gärna uppdrag på annan ort också.

Företagsfotografering- så funkar det

Varje företag är unikt! Därför börjar jag alltid nya kundrelationer OCH FOTOUPPDRAG med ett möte. vi går igenom företagets visioner, verksamhet, behov, önskemål och ideér för att skapa mig en uppfattning om  företaget och dess brand.

• MÖTE

• PLANERING

• PRESENTATION AV IDÉ

• FOTOGRAFERING

• BILDURVAL

• REDIGERING

• BILDLEVERANS

Bildens Betydelse i marknadsföringen

En bild säger mer än tusen ord. Med bilder och visuell kommunikation kan du förmedla känslor, väcka åsikter, informera och skapa igenkänning hos betraktaren, kunden. Vi människor är visuella och vi tolkar och ”läser” bilder snabbare än t.ex. text. Vi kommer också bättre ihåg en bild vi sett än tal eller läst text. Att satsa på professionella bilder i marknadsföringen är en bra investering.

Gurka, Närpes Grönsaker, Grafen Fotograf Jessica Lindgren