fbpx

Stärk ditt företags visuella brand

Ett starkt brand har en genomtänkt visuell kommunikation. Allt från logo, färg och form. Skapar igenkänning och trovärdighet!

Grafisk design - visuell branding

Branding betyder att bygga varumärke. Hur ser ditt brand ut? Har ditt varumärke ett tydligt bildspråk, en genomtänkt grafisk profil? Genom visuell branding och medveten innehållsproduktion kan du stärka ditt företags varumärke. Det gör att kunderna känner igen ditt företag när de kommer i kontakt med företaget i olika sammanhang och kanaler.

VISUELL BRANDING – steg för steg

1. Varumärkesbyggande börjar med att vi tar fram en grafisk profil & logotyp som företaget skall använda genomgående både i sin externa och interna kommunikation. Det skapar igenkänning och förtroende för företaget.

2. Sedan fortsätter vi att fundera på bildstil. Vilken typ av bilder ska användas i marknadsföringen? Bilder som lyfter och stärker ditt företag och brand. Det är otroligt viktigt för ett seriöst företag att ha egna bilder till sin marknadsföring.  Det gör företaget unikt och trovärdigt. Bilder är ofta det första era kunder möter när de t.ex. söker er på Google, sociala medier eller besöker er hemsida.

3. När ditt företag har en grafisk profil, logo och professionella bilder så  är det dags att börja använda allt material i er kommunikation t.ex. på er nya hemsida, i marknadsföringsmaterial osv. Då är det viktigt att layouten även här passar ditt företags varumärke.

grafen-grafisk design

grafisk design- tjänster

Behöver Ditt företag hjälp med ett nytt utseende? Jag gillar att jobba med design, form och foto, att välja rätt färg och typsnitt. Få en snygg, representativ och fungerande helhet för ditt företag som är tilltalande för kunden.
Jag levererar grafisk form och layout som fungerar både i det digitala formatet och för tryckta produkter t.ex.  logo, grafisk profil, broschyrer, kalendrar, visitkort, annonser. Ta kontakt så diskuterar vi ert behov!

Logo & grafisk profil

Design av logotyper och planering av grafisk profil till ditt företag.

visitkort

Design & tryck av stiliga visitkort att ge era kunder. Visitkort som matchar er grafiska profil.

Layout & tryck av marknadsföringsmaterial

Broschyrer, kalendrar, annonser och övrigt marknadsföringsmaterial.

logo & Grafisk profil- paket

Skapa en unik och modern logo till företaget. Vi gillar enkelhet och strävar till att designa det som håller i längden. Gör det till en bra investering för ditt företag.

Logo Basic

I typsnitt
339
  • Logo i typsnitt
  • Vektoriserad
  • För tryck & digitalt

Logo premium

Med symbol
519
  • Logo med symbol
  • Vektoriserad
  • 200 st visitkort
Populär

Grafisk profil

Logo & grafisk profil
1290
  • Grafisk profil
  • Logo
  • Varumärkes analys

*  24% moms tillkommer på priset i samtliga paket