fbpx
studio

Grafen

välkommen till studio grafen!
Bakom kameran och för idéerna står jessica Lindgren.

Fotografen och kreatören Jessica från Närpes brinner för att hjälpa andra att skapa meningsfulla bilder, minnen, kreativa lösningar och fina berättelser med hjälp av foto, färg och form. Jag gillar det enkla och stilrena med en touch av det lilla extra. En kreativ själ med passion för att skapa bilder som stärker varumärken och berättar en historia. Som älskar att upptäcka nya platser och fotovinklar, hitta nya lösningar och uppskattar nya människomöten. 

Jag är tvåbarnsmor som älskar att vara med mina nära och kära på min lediga tid. Jag är en driven företagare med siktet inställt framåt! Min fotofirma startade jag 2008 efter att jag avlagt fotoexamen som medinom (YH). Utbildar mig med jämna mellanrum. Min farmor lärde mig att kunskap är inte tung att bära. Den visdomen har jag bärt med mig.

Grunden till mitt sätt att fotografera fick jag under min tid som pressfotograf. Att dokumentera och träffa nya människor, snabbt tolka deras berättelse med bilder.
År 2016 öppnade jag fotostudio i Närpes som år 2021 bytte namn till Studio Grafen.

Vad är det då som fascinerar mej? Jo, det är alla dessa möten med nya spännande människor.
Jag älskar att få nya, kreativa uppdrag och att få jobba fram bilder som passar mina kunder. Jag
har en dokumentär stil i mina bilder och att hitta en känsla eller förmedla ett budskap i mina
bilder, det är något jag alltid jobbar utifrån.

Tveka inte, ta kontakt, jag hjälper gärna!
Jessica

Kreativ

Grafen står för kreativa lösningar. Gillar problemlösning och att  hitta alternativa lösningar och nya vinklar. Jag vill att varje kunder ska få med sig en idé, en tanke efter ett möte med mig  på studio Grafen. 

Personligt,
med känsla

Med bilder vill jag förmedla känslor och plocka fram din personliga berättelse. Jag är lugn, hängiven, en lyhörd lyssnare och positiv i mitt arbete. Alla är unika och alla har sin egna berättelse, både privat personer och företag, den ska vi plocka fram i bilder.

Kvalité

Grafen strävar alltid till att leverera hög kvalitet på sina tjänster och produkter. Med lång erfarenhet inom branschen och en nyfikenhet att hela tiden lära nytt gör att också kvalitén håller.

bokning & frågor

Har du frågor, vill boka en fotografering, eller kanske begära offert, sänd ett mail så tar jag kontakt så fort jag kan! Vi hörs!